Önkormányzati támogatás igényelhető a tanévkezdéshez

A XIII. kerületi önkormányzat a szülők segítségére szeretne sietni a tanévkezdéshez beiskolázási utalvánnyal és gyermekétkeztetési kedvezménnyel.

Tisztelt Szülők

Az új iskolaév kezdése mindig izgalommal jár, talán egy kis aggódással is. Rengeteg kérdés kavarog az iskolás gyermekek és szüleik fejében. Az Önkormányzat a 2017/2018. tanév kezdés megkönnyítése érdekében az alábbi anyagi segítséget nyújtja, minden XIII. kerületi lakóhellyel rendelkező és életvitelszerűen itt élő család 1-8 osztályos korú iskolás gyermekének iskoláztatásához:

Kérelemre, adatlap kitöltésével 10 000 Ft értékű beiskolázási utalványt biztosítunk, amely kerületi telephelyű üzletekben, 2017. október 31. napjáig vásárolható le,

és 50 %-os gyermekétkeztetési kedvezményben részesülő családok esetében a családot érintő étkezési díj összegéből további 25 %-ot átvállalunk.

(Az adatlapot ide kattintva találják meg letölthető formában.

Az adatlap az önkormányzat honlapjáról letölthető. A kérelmet elektronikusan a ph-szko@bp13.hu címre kell elküldeni, vagy postai úton (1139 Budapest Béke tér 1.), vagy személyesen kell eljuttatni a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatára. Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálat félfogadási rendje: hétfő: 8.00 -18.00, kedd, szerda, csütörtök: 8.00 – 16.30 és péntek: 8.00-14.00.

Bízom abban, hogy a fenti intézkedésekkel hozzájárulhatunk a családi kiadások enyhítéséhez.”

Holopné Schramek Kornélia alpolgármester

Hozzászolások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .