Koronavírus

A kormány mondja, Karikó cáfol

Arold Péter

Arold Péter

A Kormány erőteljesen kívánja cáfolni az oltás ellenese csoportok állítólagos kampányát, ezért napvilágra hozott egy táblázatot, ahol már az összeadással is gond van. Itt már a 2. és a 4. sor összeadása sem stimmel.

Az oltásellenes csoportok többféle módon folytatják kampányukat. Ennek egyik formája az, hogy kétségbe vonják egyes vakcinatípusok hatékonyságát. Ezért a kormány nyilvánosságra hozta az oltások utáni fertőzési és halálozási adatokat.

Ezekből az adatokból jól látható, hogy mindegyik vakcina után kevesebb mint egy százalék a megbetegedések aránya. Ez mutatja, hogy minden Magyarországon használt vakcina hatékony és véd a fertőzéssel szemben.

Kormányzati Tájékoztatási Központ


Karikó Katalin kiegészítése a témához, ami egyértelműen mutatja, hogy nem valós a fenti táblázat, mert…

Karikó Katalin által kommentált változat:

“A lentebb bemutatott táblázatot sokan elküldtétek ezert kiegészítettem a szükséges információval amit sajnálatosan lehagytak róla, az elhunytak korara nem tudok semmilyen adatot de egy ilyen közleményben azt is kötelező lett volna feltüntetni.

Tehát 4 hónap alatt halt meg 32 idős ember/100,000 Pfizer beoltottból akiket az öregek otthonában beoltottak és krónikus betegségben szenvedtek.
A kínai vakcina esten 2 hónap alatt halt meg 16 ember/100,000 beoltottból akik krónikus betegségben nem szenvedtek.
Még kutatónak sem kell lenni ahhoz hogy valaki realizálja megfelelő kontrollal lehet csak összehasonlítani valamit, vagy historic kontrollal.
A betegségek mellett a beoltottak és elhunytak korát is fel kell tüntetni különben ez teljesen félrevezető információ.

Azt kellett volna feltüntetni hogy Magyarországon 4 hónap alatt 100,000 idős krónikus beteg emberből hányan haláloznak el az öregek otthonában. Illetve krónikus betegseggel NEM rendelkező 100,000 emberből hányan halnak meg 4 hónap alatt. A krónikus betegek vakcinalására való infót itt találtam: https://koronavirus.gov.hu/…/magyarorszagra-erkezett…
Karikó Katalin féle táblázat

Minden ami koronavírus Hírek, álhírek, szakmai hírek

 • Az mRNS alapú oltóanyagokkal szemben nagyobb a bizalom.
  by koronavirus on 2021.06.19. at 16:43

  Szlovénia – A jövő héttől a jelentkezők kiválaszthatják, melyik koronavírus elleni vakcinával szeretnék beoltatni magukat – jelentette be Janez Jansa szlovén kormányfő szombaton pártja, a jobboldali Szlovén Demokrata Párt (SDS) tisztújító kongresszusán, melynek elnöki tisztségére ő az egyetlen jelölt, és amelyet 1993 óta vezet.  Jansa kiemelte: “Kulcsfontosságú, hogy elérjünk egy A Az mRNS alapú oltóanyagokkal szemben nagyobb a bizalom. bejegyzés először Minden ami koronavírus-én jelent meg.

 • Az mRNS-vakcinák valódi vakcinák, és nem tekinthetőek “génterápiának”
  by koronavirus on 2021.06.12. at 14:29

  Az AFP utánajárt és arra a megállapításra jutott hogy ez egy hatalmas álhír. Több mint 17 ezren osztottak meg egy videót a Facebookon, amelyben egy nyugalmazott magyar tudós különböző állításokat tesz az mRNS-vakcinákkal és a koronavírussal kapcsolatban. Többek között azt állítja, hogy az mRNS-vakcinák nem vakcinák, “GMO-koronavírus tüskefehérjéket” tartalmaznak, és A Az mRNS-vakcinák valódi vakcinák, és nem tekinthetőek “génterápiának” bejegyzés először Minden ami koronavírus-én jelent meg.

 • Szijjártó Péter – Százezer adag Zöld-foki Köztársaságnak
  by koronavirus on 2021.06.08. at 15:27

  Magyarország százezer adag koronavírus elleni vakcinát szállított le a Zöld-foki Köztársaságnak, ezzel segítve a járvány elleni küzdelmet, illetve azt, hogy a rossz egészségügyi helyzet miatt ne induljon meg onnan újabb migrációs hullám Európa felé – közölte kedden a külgazdasági és külügyminiszter Praiában. Szijjártó Péter arról számolt be sajtótájékoztatóján, hogy a A Szijjártó Péter – Százezer adag Zöld-foki Köztársaságnak bejegyzés először Minden ami koronavírus-én jelent meg.

Ezt is olvassa el!
Textil szájmaszkok igényelhetők május 15-ig

Az önkormányzat a veszélyhelyzetre való tekintettel saját forrásból mosható, többször használható textil maszkokat szerzett be. Elsőként a kerületben élő, 60 Érdekel

Több millió hamis maszkot és COVID-tesztet foglaltak le Magyarországon a STOP akcióban

Több mint 3,5 millió orvostechnikai eszköz, gyógyszer, fertőtlenítő folyadék és védőeszköz, leginkább maszk forgalomba kerülését akadályozta meg a Nemzeti Adó- Érdekel

Érdekel minket az ön véleménye is

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*