Közlekedés

A szakértők szerint balesetveszélyes az a Dózsa György úti kereszteződés

Olvasási idő: 1 perc

A szakértők szerint balesetveszélyes az a Dózsa György úti kereszteződés, ahol május 15-én M. Richárd egy Mercedesszel belecsapódott egy balra kanyarodó Citroënbe, ezért átépítik az útszakaszt.

Az igazságügyi műszaki szakvélemény szerint a Mercedes vezetője zöld jelzésen ment át, de legalább 135-140 km/h-s sebességgel hajtott, amikor nekicsapódott a citroënesnek, aki egyébként szintén a zöld lámpánál akart befordulni a Kassák Lajos utcába – írta a Zoom.hu.

A balesetben egy 23 éves férfi a helyszínen, egy 37 éves pedig a kórházba szállítást követően halt meg, a Citroën sofőrje is súlyosan megsérült.

A Duna TV Kékfény című műsorának riportere a délutáni csúcs idején forgatott a baleset helyszínén, és miután azt tapasztalta, hogy az autósok percenként sodródnak baleseti helyzetbe a kereszteződésnél, levelet írt a Főpolgármesteri Hivatalnak.

Két nap után kapott választ, amiben azt írták, hogy “a baleset után felülvizsgálták a kereszteződést, és arról döntöttek, hogy átépítik. Megszűnik a telezöld, a Dózsa György úton mindkét irányból külön balra kanyarodó sávot létesítenek”. Az átépítés határidejét nem közölték.

Ezt is olvassa el!
Szombattól változik a 3-as metró közlekedése

Szerző A 2019. április 27-28-i hétvégétől kezdődően az M3-as metró dél-pesti vonalszakaszának felújítása alatt a metrószerelvények Érdekel

Lezárták a pesti alsó rakpart egy részét

Terelőutat jelző tábla Budapesten, a XIII. kerületi Kárpát utcában 2017. február 27-én. Építési munkák miatt lezárták a Carl Lutz rakpartot Érdekel

Baleset a Tahi utcánál

Személyi sérüléssel járó baleset történt a Tahi utcánál.  Összeroncsolódott személyautót emelnek fel daruval tűzoltók a XIII. kerületi Béke utca és Érdekel

Október 24-től a Jászai Mari tér és a Boráros tér között jár a 2-es villamos

A Jászai Mari tér és a Boráros tér között közlekedik a 2-es villamos 2020. október 24-től két hétig, mert a Érdekel

Érdekel minket az ön véleménye is

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*