Közel 200 dunai panorámás lakással és 100 szobás luxusszállodával gazdagodik Újlipótváros

Márciusban már a magyarepitok.hu beszámolt a Duna Pearl építkezéséről, melynek során Újlipótváros egy 193 lakásos társasházzal és egy 103 szobás szállodával gazdagodik. A szinte közvetlenül a pesti Duna-parton épülő projekt mélyépítési feladatait a HBM Soletanche Bachy Kft. vállalta el és nemrégiben fejezték be a munkálatokat.
Szponzorált tartalom
Budapest ablakcsere

A korszerű nyílászáró jelentősen csökkenti a házak, lakások hőleadását. Ha szeretne sokat spórolni, gondolja meg az ablakcsere vagy ajtócsere lehetőségét. Elmondjuk, miért. Budapest ablakcsere szezonja javában tart. Ár-érték arányban a műanyag nyílászárók a fa és az alumínium nyílászárókkal szemben jelentősen kedvezőbbek, a legkedveltebbek ajtó- és ablakcseréknél.

A felszín feletti bontásokat már korábban elvégezték, azonban a kifejezetten robosztus, helyenként 6 méter mélyre is lenyúló pincefalak, acélgerendás vázak és alaptestek kibontása a HBM feladata volt. A munkákat a kitűzött határidő betartásával végezték el, amit az is lehetővé tett, hogy a PD Real Estate Development Kft. és a HBM már az első hazai együttműködésén szoros kapcsolatot tudott kialakítani írja új cikkében a portál.
A várható átadás 2022 októbere, az értékesítés már jelenleg is fokozott érdeklődés mellett zajlik és jelentős mértékben előre is haladt.

Hozzászolások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .