Egy elhagyatott épület ég a XIII. kerületben

Egy elhagyatott vasúti épületben ütött ki tűz a XIII. kerületi Kámfor utcában. A fővárosi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel érkeztek a helyszínre, két vízsugárral kezdték oltani a tüzet, további vízsugarakat szerelnek. Az érintett útszakaszt lezárták a hatósági beavatkozás idejére.

Szponzorált tartalom

  • Ingatlanközvetítés
    by APEV on 2024.03.11. at 13:23

    Az ingatlanpiac folyamatosan változik, és az ingatlaneladás mindig fontos döntést jelent a tulajdonosok számára. Egy jól megtervezett és kivitelezett eladási folyamat nemcsak hogy növeli az ingatlan piaci értékét, de jelentősen megkönnyíti a tulajdonos számára a sikeres adásvételt is. Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány kulcsfontosságú lépést és tippet, amelyek segíthetnek az ingatlaneladás során. Először is, fontos, hogy A Ingatlanközvetítés bejegyzés először Takarítás-duguláselhárítás-rovarirtás és egyéb szakmunkák-én jelent meg.

A fővárosi hivatásos tűzoltók hat vízsugárral körülhatárolták annak az elhagyatott vasúti épületnek a lángjait, amely a XIII. kerületi Kámfor utcában gyulladt ki. Az épület tetőszerkezete mintegy négyszáz négyzetméteren égett. Az érintett útszakaszt lezárták a hatósági beavatkozás idejére, az egységek folytatják a munkálatokat.

A tűzoltók öt vízsugárral megfékezték a tüzet, valamint megkezdték az utómunkálatokat annál a használaton kívüli vasúti épületnél, amely a XIII. kerületi Kámfor utcában gyulladt ki. Az épület tetőszerkezete mintegy négyszáz négyzetméteren égett. Az egységek a munkálatok megkezdése idején mintegy ötven dissous palackot mentettek ki és helyeztek biztonságba – közölte a Katasztrófavédelem

További hírek

Hozzászolások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .