Egy elhagyatott épület ég a XIII. kerületben

Egy elhagyatott vasúti épületben ütött ki tűz a XIII. kerületi Kámfor utcában. A fővárosi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel érkeztek a helyszínre, két vízsugárral kezdték oltani a tüzet, további vízsugarakat szerelnek. Az érintett útszakaszt lezárták a hatósági beavatkozás idejére.

Szponzorált tartalom

  • Halott utáni takarítás
    by APEV on 2021.12.12. at 18:52

    Sajnos sok esetben kaptunk olyan megbízásokat is önkormányzatoktól, amikor az önkormányzati lakásban tartózkodó, közeli ismerős, vagy rokon hiányában a lakás bérlője úgy halt meg, hogy hetekig nem érzékelte senki a hiányát, így a lakásban már olyan körülmények uralkodtak, amihez csak szakember megfelelő hozzáértésével lehetett takarítani. Több esetben gyűjtögetés is párosult az elhuny személyiségéhez, ami szintén A Halott utáni takarítás bejegyzés először Takarítás-duguláselhárítás-rovarirtás és egyéb szakmunkák-én jelent meg.

A fővárosi hivatásos tűzoltók hat vízsugárral körülhatárolták annak az elhagyatott vasúti épületnek a lángjait, amely a XIII. kerületi Kámfor utcában gyulladt ki. Az épület tetőszerkezete mintegy négyszáz négyzetméteren égett. Az érintett útszakaszt lezárták a hatósági beavatkozás idejére, az egységek folytatják a munkálatokat.

A tűzoltók öt vízsugárral megfékezték a tüzet, valamint megkezdték az utómunkálatokat annál a használaton kívüli vasúti épületnél, amely a XIII. kerületi Kámfor utcában gyulladt ki. Az épület tetőszerkezete mintegy négyszáz négyzetméteren égett. Az egységek a munkálatok megkezdése idején mintegy ötven dissous palackot mentettek ki és helyeztek biztonságba – közölte a Katasztrófavédelem

További hírek

Érdekel minket az ön véleménye is