Egy patkány miatt állt a metró

Arold Péter

Az M3 metró északi szakaszának felújítási munkái során a gyorsabb és biztonságosabb anyagmozgatás megvalósítása érdekében az alagutat a földfelszín felé megnyitották, emellett nagy mennyiségű földmunkák is voltak a felújítás időszaka alatt.

Hirdetés

Patkányirtó Budapest
Kártevő mentesítés Budapest

 

A megnyitott alagútszakasz körbekerítése és biztonsági őrzése mindvégig biztosított volt, azonban hermetikus lezárása nem volt megvalósítható. Ennek következményeként kerülhetett be egy kistestű emlősállat a Gyöngyösi utca metrómegálló üzemi területén elhelyezkedő elektromos szekrénybe, itt zárlatot okozott, amely a mai napon a füstjelenséget okozta.

​BVK Zrt.

Kisdi Máté fővárosi katasztrófavédelmi szóvivő később azt mondta, a Gyöngyösi utcánál volt a probléma, egy elektromos szekrényben izzott, füstölt egy vezeték.

A főváros közleményében a következőket írta

„Ennek következményeként kerülhetett be egy kistestű emlősállat a Gyöngyösi utca metrómegálló üzemi területén elhelyezkedő elektromos szekrénybe, itt zárlatot okozott, amely a mai napon a füstjelenséget okozta.”

A metró azóta újra jár, közölte a BKK.

A hvg.hu információi szerint egy patkány volt az elkövető, miután átharapott egy vezetéket meggyulladt.

Hozzászolások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .