Megjelent a tavaszi általános lakáspályázat – már lehet pályázni

Április 22-ig nyújthatják be pályázataikat a XIII. Kerületi Önkormányzat által kiírt pályázatokra azok, akik önkormányzati lakást bérelnének. Ezúttal 97 lakásra lehet pályázni. Ezzel egyidejűleg elérhető a Petneházy utca 90. pályázata, ahol további 68 lakásra pályázhatnak az érdeklődők.

Április 22. 16 óráig lehet beadni a pályázatokat a XIII. Kerületi Önkormányzat tulajdonában álló lakások bérleti jogának elnyerésére.

A pályázaton részt vehet azon cselekvőképes természetes személy:

  • aki a pályázat kiírásának napján betöltötte a 18. életévét (vagy házasságkötés útján nagykorúvá vált),
  • aki vállalja, hogy a bérleti szerződésben meghatározott lakbér és lakáshasználathoz kapcsolódó díjakat a lakásbérlet teljes időtartama alatt megfizeti,
  • aki a pályázat kiírásának napján legalább 5 éve, a XIII. kerületi Önkormányzat tulajdonában álló bérlakás leadása esetén legalább 3 éve létesített állandó lakóhelyet a XIII. kerület közigazgatási területén és életvitelszerűen a XIII. kerületben él. E jogszabályi feltétel alól mentesül az a pályázó, aki az Önkormányzat XIII. kerületen kívül található lakásának felajánlásával pályázik, amennyiben legalább 3 éve létesített állandó lakóhelyet az Önkormányzat tulajdonában lévő lakásban vagy e lakcímlétesítés és a XIII. kerületi lakhatás együttesen eléri a 3 évet, és az életvitelszerű lakhatás feltételei minden esetben igazoltak (a pályázó életvitelszerű lakhatási körülményeit a Megbízott jogosult a pályázatban bejelentett állandó lakóhelyen ellenőrizni). A XIII. kerületi lakcím nélküli lakcímkártya nem felel meg a fenti kitételnek. A pályázónak a XIII. kerületi állandó lakcím időtartamával a pályázat kiírásának napján rendelkeznie kell.

A pályázati dokumentáció beszerzése:

Pályázni a sorszámozott pályázati dokumentáció benyújtásával lehet.

A sorszámozott pályázati dokumentáció térítés ellenében szerezhető be a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. ügyfélszolgálatain.

A térítési díja bruttó 3.000 Ft.

További részletek elérhetők a részletes pályázati kiírásban.

Hozzászolások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .